Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

VIDEO: Απίστευτη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ! Έμειναν οι πάντες με το στόμα ανοιχτό…

0 σχόλια



Ο Chuck Norris των σπυριών ! (Εάν αηδιάζετε μην το δείτε)

0 σχόλια
Ο άνθρωπος που θα δείτε έχει μια τεράστια κύστη στη πλάτη του με άπειρο πύον.
Δείτε τι γίνεται και θα καταλάβετε !




Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σόκ! Δολοφόνησαν έναν καρχαρία αλλά τους περίμενε μια... έκπληξη! Αντέχετε;

0 σχόλια
καρχαρία
Δυστυχώς ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο πάνω στη γη.




Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η ντρίμπλα του Νεϊμάρ που άφησε κόκαλο όλο τον πλανήτη…(VIDEO)

0 σχόλια

Πιστεύω εδώ τα λόγια είναι περιττά…Δείτε το απίστευτο βίντεο…



Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟ-ΣΟΚ : Κλωνοποίησαν δεινόσαυρο;;;

0 σχόλια

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου John Moore του Λίβερπουλ ισχυρίζονται ότι κλωνοποίησαν δεινόσαυρο. Μπορεί να είναι κάτι τέτοιο αλήθεια;
Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του Πανεπιστημίου John Moore του Λίβερπουλ, πρόκειται για ένα δεινοσαυράκι ονόματι «Spot», το οποίο ανήκει στο είδος Apatosaurus.
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι απομόνωσαν το DNA ενός καλά διατηρημένου απολιθώματος Apatosaurus, το οποίο είχε εκτεθεί στο μουσείο του πανεπιστημίου της φυσικής επιστήμης και το έγχυσαν σε μια γόνιμη μήτρα στρουθοκαμήλου.
Η εν λόγω είδηση έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα news-hound.org, μια ιστοσελίδα που όπως αναφέρει ο Independent έχει παραπλανήσει και πάλι το
κοινό με ψευδείς ειδήσεις.
Σύμφωνα με τον Independent, στη φωτογραφία του άρθρου δεν απεικονίζεται ένα μικρό δεινοσαυράκι αλλά ένα μωρό καγκουρό.
Ο Δρ Gemma Sheridan, ένας καθηγητής χημείας LJMU δήλωσε: «Συνήθιζα να πιστεύω μέχρι τώρα ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί μόνο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας τύπου Jurassic park, αλλά καταφέραμε να το επιτύχουμε εδώ στο εργαστήριο μας, είναι εκπληκτικό».
Όμως όπως αναφέρει ο Independent, δεν υπάρχει με αυτό το όνομα επιστήμονας αλλά πρόκειται για κάποιον φίλο του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας!
Η εν λόγω ιστορία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού το οποίο μοιράζεται την «είδηση» και να σχολιάζει ότι η εν λόγω ιστορία δεν θα έχει αίσιο τέλος.
Σύμφωνα με τον Independent, επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ είχαν αποπειραθεί να κλωνοποιήσουν στο παρελθόν ένα δεινόσαυρο αλλά απέτυχαν καθώς δεν ήταν εφικτό να απομονώσουν το DNA του.
Και αυτό γιατί τα μόρια του DNA δεν αντέχουν τόσο και εξαρτώνται από διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως η θερμοκρασία, η οξυγόνωση, τα μικρόβια κτλ.
«Αν θέλετε να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν δεινόσαυρο ξεχάστε το DNA και χρησιμοποιήστε καλύτερα μια χρονομηχανή», σχολιάζει καυστικά ο Independent.
news247


ΣΟΚ στην Πάτρα: Δείτε τι έκαναν υπάλληλοι απορριμματοφόρου μπροστά στα μάτια παιδιών!

0 σχόλια

Ο Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων θα καταθέσει μήνυση – Την παραδειγματική τιμωρία τους ζήτησε ο Δήμαρχος…
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που έρχεται απο το Καστρίτσι της Πάτρας και αφορά την ασύλληπτη εν ψυχρώ εκτέλεση ζώου από υπάλληλους της καθαριότητας του Δήμου Πατρέων. Σύμφωνα με καταγγελία του Αχαϊκού Συλλόγου Μέριμνας Ζώων χθες το πρωί το απορριμματοφόρο με αριθμό ΚΗΗ 4856 του Δήμου Πατρέων πήρε μαζί με τα σκουπίδια στον κάδο που τα πολτοποιεί και ένα ζωντανό σκυλί !! Όλα αυτά συνέβησαν μπρος στα έκπληκτα μάτια των παιδιών ενός γειτονικού σχολείου τα οποία είδαν το ζώο να βγάζει το κεφάλι του από τον κάδο του απορριμματοφόρου και μαζί με τους γονείς τους άρχισαν να φωνάζουν στους οδηγούς για να το σώσουν.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι υπάλληλοι του απορριμματοφόρου είχαν δει το ζώο και όχι μόνο δεν αντέδρασαν., αλλά ο ένας εξ, αυτών άρχισε να μιλά με το ζώο: “Δεν κατεβαίνεις; τώρα θα δεις” του είπε και αμέσως μετά άδειασε και τον επόμενο κάδο κι έβαλε μπροστά το μηχάνημα. Οι γονείς άκουσαν το ζώο να ουρλιάζει. Σήμερα το μεσημέρι ο Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων κατέθεσε μήνυση κατά των υπαλλήλων και παντός υπευθύνου.
Έξαλλος ο Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς αφού ενημερώθηκε για το θέμα διέταξε την άμεση διενέργεια ΕΔΕ και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Ζήτησε μάλιστα να γίνουν όλα σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο και να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση.

Η Μαρία Κορινθίου σε μία καuτή πόζα που βάζει φωτιά στο Instagram [φωτο]

0 σχόλια


Είναι σέxy και ξέρει να το αποδεικνύει χωρίς να προκαλεί. Η Μαρία Κορινθίου για άλλη μία φορά ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη… Απαλλαγμένη από τα πολλά ρούχα ποζάρει με ένα καuτό μπλουζάκι και ανεβάζει τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram! Οπως είναι φυσικό με αυτή την πόζα προκαλεί τρικυμία στον ανδρικό πληθυσμό… Και όχι άδικα.

Ο απόλυτος εξευτελισμός μιας 24χρονης για μια θέση εργασίας …

0 σχόλια


Επί ενάμιση χρόνο, προσπαθούσε να βρει δουλειά με τη δέουσα αγωνία, υπομονή και επιμονή..
Πρόσφατα, η Clio από την πόλη Mataró της Καταλονίας, βρέθηκε σε μια μεγάλη εταιρεία μάρκετινγκ για να περάσει από συνέντευξη. Μέχρι σήμερα, βγάζει τα προς το ζην τραγουδώντας, στην Ισπανία της οικονομικής κρίσης.
Μετά το περιστατικό εξευτελισμού που βίωσε, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα El Mundo, όπου και περιέγραψε όσα βίωσε. Το site thelocal.es, την ανακήρυξε άλλωστε και πρόσωπο της εβδομάδας μετά τη διάσταση που πήρε η αφήγηση της στα τοπικά μέσα αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.
«Υπήρχαν περίπου 40-50 υποψήφιοι γι” αυτή τη θέση. Μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους μας
υπέβαλαν σε διάφορες δοκιμασίες με την μουσική στο τέρμα για να ανέβει η αδρεναλίνη όπως είπαν», αναφέρει η Clio.
Οι υπεύθυνοι προσωπικού που εκτελούσαν τις συνεντεύξεις, έβαλαν τους υποψήφιους να παίξουν μουσικές καρέκλες, λέγοντάς τους ότι όποιος χάσει δεν θα προσληφθεί.
Μάλιστα, τους ανέβαζαν πάνω στις καρέκλες και τους επέβαλλαν να μονομαχήσουν όντας πάνω τους, με τον νικητή να περνάει στον «επόμενο γύρο».
Στη συνέχεια τους πέταξαν ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και τους είπαν ότι όποιος το πιάσει θα το κρατήσει ως προκαταβολή του πρώτου μισθού.
«Ποδοπατήθηκα από τους άλλους υποψήφιους και βρέθηκα στο νοσοκομείο με μώλωπες στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο, ενώ τραυματίστηκα σοβαρά και στην σπονδυλική στήλη.
Ένιωσα ταπεινωμένη, κακοποιημένη και αποκαρδιωμένη. Με ώθησαν να κάνω απαράδεκτα πράγματα που ποτέ δεν θα τα είχα κάνει αν δεν είχα τόση ανάγκη για δουλειά», ανέφερε η 24χρονη.
Όπως λέει πάντως, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Αφενός θα συνεχίσει να ασχολείται με το τραγούδι και τον χορό που είναι η τρέλα της και αφετέρου θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας με την οποία μίλησε για εργασία.
«Θα ζητήσω αποζημίωση για ηθική βλάβη και σωματικούς τραυματισμούς», αναφέρει ενδεικτικά. «Αυτοί οι τύποι εκμεταλλεύονται νέα παιδιά χωρίς εμπειρία που βρίσκονται σε απόγνωση και τους υποβάλλουν σε τέτοια πράγματα παίζοντας μαζί τους».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ισπανία, η ανεργία στους νέους έχει εκτοξευθεί στο 55%.

Πηγή: news247.gr

Φρικτό έγκλημα για το Facebook -16χρονη μαχαίρωσε 65 φορές την κολλητή της γιατί …

0 σχόλια


Με τη ζωή της πλήρωσε μία έφηβη από …το Μεξικό το λάθος της να δημοσιεύσει γuμνές φωτογραφίες, με την κολλητή της στο Facebook. Η έως τότε φίλη της την σκότωσε, μαχαιρώνοντάς την 65 φορές.
Το απίστευτο έγκλημα έγινε στο Μεξικό, με θύμα την 16χρονη Ανέλ Μπαέζ και θύτη τη συνομήλική της Εράντι Ελίζαμπεθ Γκουτιέρεζ. Τα δύο κορίτσια ήταν οι καλύτερες φίλες, μέχρι τη στιγμή που η Ανέλ αποφάσισε να δημοσιεύσει στο Facebook αποκαλuπτικές φωτογραφίες των δύο τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Notus του Μεξικό.
Μετά από το λάθος της, αποφάσισε να καλέσει την Εράντι στο σπίτι της, για να τα ξαναβρούν. Κάποια στιγμή, όμως, εκείνη πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και επιτέθηκε στην Ανέλ, η οποία βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, με 65 μαχαιριές στο λαιμό.
Η δράστης τράπηκε σε φυγή και τις επόμενες ημέρες προσποιούνταν τη θλιμμένη, ενώ πήγε και στην κηδεία της καλύτερης φίλης της, όπου τελικά τη συνέλαβε η αστυνομία. Πριν από το έγκλημα, η 16χρονη είχε απειλήσει το θύμα στο Twitter, γράφοντάς της «στο μυαλό μου σε έχω σκοτώσει ήδη τρεις φορές» και «θα είσαι τυχερή αν ζήσεις έως το τέλος του χρόνου».