Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η Σάρα Πέιλιν θέλει να ρίξει ατομική βόμβα στην Ελλάδα! Διαβάστε τι είπε...

0 σχόλια
Η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη λέγοντας, σε...
καταγόμενη από την Ελλάδα δημοσιογράφο, ότι η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, πρέπει να πέσει πάνω από την Ελλάδα!

"Απολαύστε" τη συνέντευξη που κάνει το γύρο του κόσμου:

Κυρία Πέιλιν, πριν από λίγες ημέρες καλέσατε ανοιχτά για τη χρήση πυρηνικών όπλων για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία. Εξακολουθείτε να υποστηρίζετε την θέση σας;

Φυσικά και την υποστηρίζω. Είμαι πολιτικός με μυαλό, σταθερή και ακλόνητη. Το πυρηνικό όπλο σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί όπως και κάθε άλλο όπλο. Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, χωρίς να φοβάται οποιαδήποτε απειλή, εγκαταστάθηκε στην Κριμαία. Η δράση του πρέπει να μετριαστεί με την κατάλληλη αντίδραση, αν δεν το κάνουμε, κάποιος άλλος θα το κάνει για εμάς. Δυστυχώς σήμερα γίναμε ένα πράο και διαλλακτικό έθνος, κάτι που δεν ήταν έτσι στην πρόσφατη ιστορία μας, απλά πάρτε το παράδειγμα με τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι.

Και πού πιστεύετε ότι πρέπει κατά προτίμηση να γίνει το πυρηνικό πλήγμα, έχετε μια ιδέα;

Δεν έχω! Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας θα πρέπει να πέσει στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην πρωτεύουσα την Αθήνα.
Με συγχωρείτε, περιμένετε ένα λεπτό, είμαστε από τη Ελλάδα. Θέλετε να μας κάψετε, και είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ; Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος!

Πώς τολμάς! Είμαι λάθος; Δεν υπάρχει κανένα λάθος. Έχω μελετήσει την ιστορία της Ευρώπης και γνωρίζω πολύ καλά τι είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι ένας «δούρειος ίππος» της Ρωσίας στην Ευρώπη και επομένως η καταστροφή της θα είναι ένα σαφές μήνυμα προς το Πούτιν, για το τι τον περιμένει. Μπορεί να υιοθετηθήκατε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, η περιοχή σας, αλλά όχι το έθνος σας. Οι Έλληνες είναι παράσιτα και αυτό είναι σαφές ακόμα και στα νηπιαγωγεία της Αμερικής. Ποιοί άλλοι άνθρωποι μπορούν να ανεχθούν να ζουν περίπου πεντακόσια χρόνια κάτω από τον ζυγό και ποιος ξέρει πόσα ακόμη θα είχατε ανεχθεί, αν δεν είχατε απελευθερωθεί, δυστυχώς, από την Ρωσία. Οι Έλληνες μπορούν να επιβιώσουν κάτω από όλες τις συνθήκες, σε κάθε αυτοκρατορία. Είστε παράσιτα και ποτέ δεν προσφέρατε τίποτα για την ευημερία εκείνων με τους οποίους έχετε συνδεθεί. Με την απώλειά σας, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν θα χαθεί, και τα κέρδη από την καταστροφή σας θα είναι το σταμάτημα της Πουτινικής Ρωσίας για να μην αποκαταστήσει την επιρροή της στην Ευρώπη, αλλά και για να διευκολυνθεί η χρήση του εδάφους σας για την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων μας.

Μα θα πεθάνουν ηλικιωμένοι, μητέρες, παιδιά!

Στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι ήταν ηλικιωμένοι, μητέρες και παιδιά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε κανέναν. Όπως είπα, οι Έλληνες είναι περιττή και παρασιτική φυλή, την οποία η ύπαρξής της κατά πλειοψηφία ήταν κάτω από τη δουλεία, οπότε δεν βλέπω να σας αγνοεί πραγματικά κανείς στο μέλλον. Η απελευθέρωση της ατομικής βόμβας πάνω από την Αθήνα θα δείξει με σαφήνεια ότι δεν υπάρχει κανένα αστείο από την πλευρά μας. Ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να μείνουμε απαθείς με τα διαβολικά σχέδια της Ρωσίας να υπονομεύσει τον ευρω-ατλαντικό προσανατολισμό του πλανήτη, μέσα από τις τονώσεις των ρωσόφιλων στην Ευρώπη.

Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί πώς μια τέτοια πράξη θα επηρεάσει τους ανθρώπους στην Ουκρανία που θέλουν τώρα να ενταχθούν σε σας; Τι θα σκέφτονται όταν βλέπουν ότι εσείς θυσιάζετε τα μέλη σας;

Είμαι βέβαιη ότι θα αντιληφθούν σωστά αυτή την πράξη. Επαναλαμβάνω, εμείς καταστρέφουμε τον «δούρειος ίππο» της Ρωσίας στην Ευρώπη. Το έδαφός σας είναι ήδη συνδεδεμένο με εμάς, απλά θα απαλλαγεί από τα φιλορωσικά στοιχεία. Μην περιμένετε να ρίξουμε ατομικές βόμβες σε εκείνους που απλά αναζητούν απεγνωσμένα να ενωθούν μαζί μας. Αν βομβαρδίσουμε την Κριμαία, τότε πώς μπορούμε να ελπίζουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Όχι, η μόνη σωστή απόφαση είναι η πρώτη ατομική βόμβα να πέσει πάνω από την Αθήνα.

Και ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ειλικρινά θέλουν να είναι Ευρωπαίοι και οι οποίοι ολόψυχα συμμετέχουν, πρεσβεύουν και κηρύττουν τις ευρωατλαντικές αξίες; Τέτοιοι βομβαρδισμοί δεν θα ήταν άδικο για αυτούς;

Ειλικρινά δεν τους λυμάπαι. Χώσαμε πολλά χρήματα στις τσέπες τους, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν αυτό που έκαναν οι Ουκρανοί συνεργάτες μας στο Κίεβο με τόσα λίγα χρήματα. Με τέτοιες πλουσιοπάροχες χορηγίες, η μόνη λογική εξήγηση για την αποτυχία σας είναι ότι δεν πιστεύετε ειλικρινά για αυτό που αγωνίζεσθε, αλλά σέρνετε μόνο τα πράγματα για να μαδάτε περισσότερα χρήματα. Έλα, δεν είμαι ανόητη και γνωρίζω την φύση των Ελλήνων.


epliroforia.eu

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

4 κλασικοί τρόποι για να τρέχει ένας άντρας πίσω σου!!

0 σχόλια
Φυσικά και όλοι οι αντρές δεν είναι καρμπόν όμως κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα είναι κινά για τους περισσότερους ανθρώπους ...
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι άνθρωποι του ίδιου ζωδίου έχουν....
κοινά χαρακτηριστικά, ή ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι έχουν κοινή κουλτούρα ή έχουν μεγαλώσει στο ίδιο κοινωνικό περιβάλλον έχουν πολλά κοινά.
Δεν λέμε προς θεού ότι όλοι οι άντρες ή όλες οι γυναίκες είναι ίδιοι, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια κοινά γνωρίσματα τα οποία αν το αντίθετο φύλο ανακαλύψει και μάθει να χειρίζεται, τότε έχει πετύχει έναν μικρό ή ίσως και μεγαλύτερο στόχο! Δεν είναι τυχαίο που λέμε για κάποια γυναίκα ότι τα πηγαίνει καλά με τους άντρες και ότι τους κάνει να τρέχουν από πίσω της!Σίγουρα δεν συναναστρέφεται αποκλειστικά και μόνο… κλώνους, αλλά όσο να πεις έναν μπούσουλα συμπεριφοράς τον διαθέτει!
.
1. Μην είστε πάντα διαθέσιμες: Μπορεί να κόβετε φλέβες για πάρτη του, μπορεί η απουσία του να στοιχειώνει τα όνειρά σας και να πληγώνει την καρδούλα σας, να την βγάζεις πάνω από το κινητό σου μέχρι να σε πάρει αλλά δεν υπάρχει λόγος όποτε αυτός θέλει να σας δει εσείς να λέτε με την μια ναι! Με λίγα λόγια, κάντε την καρδιά σας πέτρα και την επόμενη φορά που θα θελήσει να σας δει, πείτε του απλά ότι δεν μπορείτε, Μην του εξηγήσετε τι και πώς, καλύτερα αυτό να παραμείνει μυστήριο! Αν μέχρι τώρα τον είχατε συνηθίσει μόνο σε ναι, να ξέρετε ότι το πρώτο όχι θα του κακοφανεί και θα τον προβληματίσει κιόλας! Και βάσει πιθανοτήτων, οι οποίες είναι με το μέρος σας στην προκειμένη, η συμπεριφορά του θα αλλάξει. Τώρα για πόσο δεν ξέρουμε, αλλά σίγουρα για 1-2 μερούλες, θα χάσει τον παλιό καλό του εαυτό! Εσείς εκεί μην μασίσετε. Ευγενικές αλλά μην αρχίσετε, τα συγνώμη αγάπη μου, αλλά αρρώστησε η Θεία μου και άλλες ενοχικές μπούρδες. Καλό είναι ένας άντρας να ξέρει από την αρχή πως έχετε προσωπική ζωή, φίλους και φίλες και ασχολίες αρκετές που φυσικά και δεν πρόκειται να θυσιάσετε για τίποτα. Όλα αυτά βεβαία θα τα πείτε με τρόπο ή καλύτερα να τα δείξετε με τρόπο. Οι άντρες θέλουν μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Τουτέστιν μια θα μπορείτε και μια δεν θα μπορείτε γιατί έχετε να πάτε σινεμά με φίλες κτλ.
2. Να είστε καυτές: Τόσο όσο… να μην αντέξει. Ναι πρέπει ένας άντρας να σας εκτιμήσει ακόμα και άβαφη και απεριποίητη, λυπούμεθα αλλά σ” αυτό το σημείο θα έρθουμε να διαφωνήσουμε! Κανείς άντρας στην αρχή μιας σχέσης δεν αντέχει να μας βλέπει με πιτζάμες τεράστιες και μαλλιά αφανέ.. Αυτά να τα φοράτε μόνες σας. Αν και ούτε μόνες λέει μια που κάπως έτσι κυλάει στα πατώματα η αυτοεκτίμησή μας. Η φάση μας είναι τώρα ότι θέλουμε να τον κατακτήσουμε, οπότε σόρυ κιόλας αλλά οφείλετε να είστε περιποιημένες και όσο πιο hot πάει.Ειδικά αν έλθει σπίτι σας τότε… ένα δαντελένιο νυχτικάκι ή ένα καυτό σορτσάκι με φανελάκι είναι ό,τι πρέπει για την φάση. Άλλωστε, η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και αυτό δεν αλλάζει! Σκεφτείτε να είστε εσείς απαστράπτουσα και να πέσετε πάνω στην πρώην του η οποία θα κυκλοφορεί σαν την άδικη κατάρα. Ε μη μας πείτε ότι δεν θα φουσκώσετε από περηφάνεια…
3. Κάντε τον να ζηλέψει: Δεν εννοούμε να πάτε στο μαγαζί που συχνάζει με έναν άσχετο και να αρχίσετε τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια γιατί προφανώς δεν παίζετε σε ελληνική ταινία! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι μπορείτε ωραιότατα σε μία συζήτηση να αναφέρετε ότι έχετε κατακτήσεις ή να διηθηθείτε μία αστεία ιστορία με κάποιον που σας την έπεσε με τον χειρότερο τρόπο που υπάρχει! Ακόμα καλύτερα αν βάλετε την κολλητή σας να πετάξει το γνωστό και μη εξαιρετέο: Βρε Μαρία, αυτός εκεί ο ψηλός δεν είναι που σου την έπεφτε πέρυσι κι εσύ τον απέφευγες; Κι αν είναι αλήθεια, ακόμα καλύτερα! Σας μιλάμε για σίγουρα αποτελέσματα!
4. Μάθετε να φτιάχνετε το αγαπημένο του φαγητό: Αν για παράδειγμα σας το έχει αναφέρει κατά τύχη σε συζήτηση, τότε δεν έχετε παρά να αρχίσετε την εξάσκηση με τη βοήθεια μαμάς και φίλων! “Οταν λοιπόν τελειοποιήσετε την τέχνη σας, μπορείτε να αναφέρετε τυχαία, εντελώς λέμε, ότι η σπεσιαλιτέ σας είναι ακριβώς αυτό το πιάτο, μα πόσο καρμικό! Να ξέρετε, και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι όντως, ότι σίγουρα θα αυτοπροσκληθεί σε δείπνο, κι αν δεν το κάνει, μόλις το προτείνετε θα πει σίγουρα ναι! Λένε ότι οι άντρες είναι πιο απλά όντα από τις γυναίκες, και όσον αφορά στο φαγητό, το ρητό αυτό επιβεβαιώνεται πανηγυρικά!

Πήγε να δώσει ένα μάθημα στην κόρη της στο Facebook αλλά την πάτησε!

0 σχόλια
Μια μητέρα από το Κολοράντο θέλησε να δώσει στην κόρη της ένα μάθημα για τη χρήση του Facebook, αλλά κατέληξε να τα...

 ακούσει η ίδια!

Η Kira Hudson ήθελε να δείξει στην 12χρονη  πόσο γρήγορα μπορεί να κάνει κάτι τον γύρο του διαδικτύου και έτσι δημοσίευσε στο προφίλ της στο Facebook μια φωτογραφία της νεαρής κόρης της, στην οποία το κορίτσι κρατούσε μια ταμπέλα που έγραφε:

"18/03/14:. Η μαμά προσπαθεί να μου δείξει πόσοι πολλοί άνθρωποι μπορούν να δουν μια φωτογραφία από τη στιγμή που θα δημοσιευτεί στο διαδίκτυο".
Η Hudson ζήτησε στη συνέχεια από τους φίλους της να κοινοποιήσουν την φωτογραφία προκειμένου να αποδείξει τα όσα έλεγε...

Ωστόσο η μητέρα μάλλον δεν περίμενε την εξέλιξη.
Η φωτογραφία της μικρής κατέληξε στο 4chan, έναν online πίνακα ανακοινώσεων με βάση την εικόνα. Οι χρήστες βρήκαν τη σελίδα της μητέρας στο Facebook, τη διεύθυνση του σπιτιού της αλλά και τον αριθμό τηλεφώνου της, με αποτέλεσμα να δέχεται ενοχλητικά τηλεφωνήματα, να τις στέλνουν πίτσες και διάφορες άλλες φάρσες.

Κάποιοι μάλιστα τροποποίησαν την επίμαχη φωτογραφία, θέλοντας να δώσουν ένα μάθημα στη μητέρα για την πράξη της, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιεί το παιδί της για... online πειράματα!

Η Hudson αναγκάστηκε τελικά να κατεβάσει από το διαδίκτυο τη φωτογραφία της κόρης της, η οποία είχε σχεδόν 1 εκατομμύριο likes.

Το ποια από τις δυο έμαθε τελικά το... μάθημα είναι μάλλον φανερό.


Πηγή: kamikaze

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Τον μεγαλώνουν σαν... κορίτσι για να είναι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!

0 σχόλια
Ο μικρός Paddy, κάνει βόλτα στο δρόμο με το μωβ ποδηλατάκι του, φοράει μια μίνι τζιν φούστα, ο..

αέρας του φυσά τα μακριά, καστανά μαλλιά του και μοιάζει σαν όλα τα άλλα κοριτσάκια. Όταν όμως η μαμά του τον φωνάζει τον γιο της με το όνομά του, αρκετοί είναι αυτοί που την κοιτούν παράξενα.

Ο εξάχρονος Paddy είναι αποφασισμένος να ζήσει σαν κορίτσι και οι γονείς του μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισαν να τον αφήσουν να κάνει αυτό που θέλει και θεωρούν ότι πήραν την σωστή απόφαση.

«Αν δεν αρέσει στους άλλους καλά θα κάνουν να το χωνέψουν», λέει ο Paddy, ενώ η μητέρα του είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζει.

«Είναι το παιδί μας και δεν θα πρέπει να ντρέπεται γι' αυτό που είναι. Τον αγαπάμε είτε είναι αγόρι, είτε είναι κορίτσι», λέει.

Ο μικρός Paddy ήταν μόλις δύο ετών όταν οι γονείς του παρατήρησαν ότι θέλει να παίζει περισσότερο με κούκλες, του αρέσουν τα κοριτσίστικα παραμύθια και λατρεύει το ροζ χρώμα.

Αρχικά, το ζευγάρι που έχει άλλα δύο παιδιά δικά του και άλλα έξι από άλλες σχέσεις, νόμιζε ότι ο μικρός περνά απλά μια φάση.

«Του άρεσε να φοράει τις μπλούζες μου σαν φορέματα και έτρεχε μέσα στο σπίτι με μια πετσέτα στο κεφάλι, κάνοντας ότι έχει μακριά μαλλιά. Αρχικά γελάγαμε με τα καμώματά του, όμως όσο μεγάλωνε εκδήλωνε την θηλυκότητά του όλο και περισσότερο», είπε η μητέρα του.

Επί δύο χρόνια ο  μικρούλης την παρακαλούσε να του αγοράσει ένα φόρεμα και τελικά εκείνη ενέδωσε.

«Όταν είδαμε πόσο ευτυχισμένος ήταν με το φόρεμα αποφασίσαμε να του αγοράσουμε μερικά ακόμα», είπε η μητέρα του, ο πατέρας του όμως παραδέχθηκε ότι στην αρχή του ήταν πολύ δύσκολο να το αποδεχθεί.

«Περίμενα ότι θα του άρεσαν τα αυτοκινητάκια, ο Μπομπ ο μάστορας, αλλά δεν συνέβη. Μου ήταν δύσκολο να τον βλέπω να φοράει φούστες, αλλά όταν ντύνεται σαν κορίτσι, ο Paddy είναι ο εαυτό του», είπε.


Ήδη οι γονείς του, τον πήγαν σε ένα παιδοψυχολόγο, αφού ανησυχούν για το πώς θα διαχειριστεί την κατάστασή του στο μέλλον, ενώ είναι σε επαφή και με μια κλινική που βοηθά τα παιδιά που αντιμετωπίζουν θέματα ταυτότητας.

"Κατά βάθος εύχομαι, μεγαλώνοντας ο Paddy να αλλάξει γνώμη και να αποφασίσει να ζήσει σαν άνδρας γιατί θα είναι πολύ πιο εύκολο για εκείνον. Αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν θα γίνει", είπε η μαμά του.

Ήδη θέλει να πάει στο σχολείο ως κορίτσι και όταν οι γονείς του, του λένε ότι τα άλλα παιδάκια θα τον κοροϊδεύουν, εκείνος απλά λέει ότι δεν τον νοιάζει.

Η μητέρα του φοβάται μήπως ο γιος της πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας, όμως ο μικρούλης είναι αποφασισμένος να πετύχει αυτό που θέλει

Πηγή:  kamikaze

ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ! Δες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ΑΒΑΦΗ και φρεσκολουσμένη, με την πετσέτα

1 σχόλια

Μια selfie φωτογραφία ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter, η..

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ξεκίνησε την ηλιόλουστη μέρα της Παρασκευής 28 Μαρτίου με μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για να περιποιηθεί τα μαλλιά της.


Με την πετσέτα στα μαλλιά, φρεσκολουσμένη , η Κωνσταντίνα τράβηξε μια selfie φωτογραφία από το κινητό της και τη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.



Πηγή:  kamikaze

ΠΑΝΙΚΟΣ! Σχεδόν ΓYMNH βγήκε η Μενεγάκη!

0 σχόλια
Είναι η Ελένη Μενεγάκη και…ξέχασε να φορέσει φούστα! Ναι για μια ακόμη φορά. Βέβαια εδώ το χει παρακάνει αφού κάθεται και… είναι τόσο προκλητική που ούτε 20χρονη δεν θα εμφανιζόταν έτσι στην τηλεόραση!

 Κάνει συνέντευξη με τα μπούτια όλα έξω , μέχρι πάνω!

Το φόρεμα έγινε κυριολεκτικά μπλούζα και ενώ βλέπει στο μόνιτορ, ότι είναι σχεδόν γuμνή εντούτοις… συνεχίζει! Δεν αλλάζει στάση, δεν κάνει νόημα σκηνοθέτη… 





Πηγή: Kamikaze

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Μένει... δίπλα στο σχολείο αλλά.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πάει!

0 σχόλια
Mια απίστευτη ιστορία ενός 11 χρονου κοριτσιου όπου οι γονείς της μετακόμισαν για να πάει εκείνη..

σε καλύτερο σχολείο , το βλέπει απο το δωματιο της αλλά δεν μπορεί να πάει! 

Στο συγκεκριμένο σχολείο , θεωρησαν πως το κορίτσι δεν είναι "αρκετα καλό" για το σχολείο και έτσι θα πρέπει να πάει σε ένα άλλο όπου η μεταφορά της κάθε μέρα θα κοστίζει στην οικογένεια 800 λίρες παραπάνω το χρόνο!



Πηγή: Kamikaze

Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ηλικία αυτής της γυναίκας (pics)

0 σχόλια
Μπορεί να μοιάζει με έφηβη, αλλά η Jung Da Yeon είναι μια...

46χρονη νοικοκυρά και μητέρα δύο παιδιών, η οποία έγινε διάσημη μετά από ένα εντυπωσιακό αδυνάτισμα το 2003.

Σε μόλις 3 μήνες, κατάφερε να χάσει 20 κιλά κάνοντας δίαιτα και γυμναστική.

Τα βιβλία της σχετικά με το fitness σημείωσαν τόσο μεγάλη επιτυχία στη Νότια Κορέα, που πλέον είναι εκατομμυριούχος!

Η σύγκριση του πριν και μετά στις φωτογραφίες είναι πραγματικά απίστευτη.




Πηγή: Πηγη

Σοκ από τις φωτογραφίες της «Ματωμένης Εστεμμένης»

0 σχόλια

Έναν εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε άλλη μια εστεμμένη βασίλισσα της ομορφιάς από τη Βενεζουέλα για να εκφράσει τη διαφωνία της με τις πολιτικές που εφαρμόζει ο πρόεδρος της χώρας, Νίκολας Μαδούρο.

Η Stefanía Fernández, η οποία έχει στεφθεί μις Υφήλιος, ποζάρει αιματοβαμμένη με το στέμμα της στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η Φωνή σου είναι η Δύναμή σου» κατά της καταπίεσης που επικρατεί στα μέσα ενημέρωσης της χώρας της Λατινικής Αμερικής.

Πρόκειται για τη δεύτερη «όμορφη» διαμαρτυρία στη Βενεζούελα, καθώς είχε προηγηθεί η κίνηση  #Misses4peace από ομάδα πρώην εστεμμένων σε καλλιστεία της Βενεζουέλας που φωτογραφήθηκαν κρατώντας πλακάτ με συνθήματα κατά των αιματηρών επεισοδίων που οδήγησαν στο θάνατο 15 ανθρώπους.

To πρότζεκτ με τίτλο #GaggedInVenezuela είναι δημιούργημα του φωτογράφου Daniel Bracci που χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει την αγωνία για την πολιτική κατάσταση στη Βενεζουέλα.

Στόχος του Bracci ήταν να τραβήξει φωτογραφίες που θα «παγώνουν» όσους τις βλέπουν. «Η καμπάνια ξεκίνησε επειδή κάτι με άγγιξε όταν ο παππούς μου πέθανε εξαιτίας της κατάστασης στη χώρα» δήλωσε στο περιοδικό Informe 21.

Στην καμπάνια εκτός της Fernández φωτογραφήθηκαν πολιτικοί κρατούμενοι, αθλητές, ηθοποιοί και δημοισιογράφοι.

Η πανέμορφη Stefania κατέκτησε τον τίτλο της μις Υφήλιος το 2009 στα καλιστεία που διεξήχθησαν στις Μπαχάμες, κάνοντας το «repeat» για τη Βενεζουέλα μετά τη στέψη το 2008 της Νταϊάνα Μεντόζα.

Ο πατέρας της είχε απαχθεί όταν εκείνη ήταν 14 ετών, γεγονός που την έχει σημαδέψει αφού ήταν μια εμπειρία, όπως έχει δηλώσει, που τη βοήθησε να εκτιμήσει όλα όσα έχει κατά καιρούς πετύχει.









Πηγή: Kamikaze

ΣΟΚ! Δείτε τι έκαναν ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ 40ρες σ έναν 19χρονο στην Κύπρο!

0 σχόλια
Τρομερά γεγονότα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στη Κύπρο, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου από υπερβολική χρήση βιάγκρα.


Όλοι οι κάτοικοι της μαρτυρικής μεγαλονήσου είναι ανάστατοι από την είδηση ότι ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του, αφού κατανάλωσε υπερβολική δόση χαπιών Βιάγκρα, παρασυρόμενος από τρεις σαραντάρες οι οποίες ήθελαν να το κάνουν μαζί του επί ώρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του arouraios.gr το περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα σε μεγάλη πόλη της Κύπρου και αποτελεί σκάνδαλο μεγατόνων, μιας και έμεινε κρυφό για μεγάλο διάστημα μέχρι να βγει στην επιφάνεια… Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι τρεις σαραντάρες ήταν διψασμένες για $εξ και 0ργια και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν διοργανώσει ερwτικές συνευρέσεις με νεαρούς, πότε σε δωμάτια ξενοδοχείων και πότε σε μια μεζονέτα που νοίκιαζαν.
Τον τελευταίο καιρό είχαν βάλει στο… μάτι τον όμορφο 19χρονο νεαρό φοιτητή, τον οποίο ήθελαν πάση θυσία να ρίξουν στο κρεβάτι και να του… δώσουν να καταλάβει. Αφού τον πλησίασαν σε γνωστή παραλιακή καφετέρια

παραθαλάσσιας πόλης, δεν δυσκολεύτηκαν να του αποσπάσουν το ενδιαφέρον, μιας και οι τρεις σαραντάρες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές γυναίκες με πλούσια και… πληθωρικά χαρίσματα.
Του υποσχέθηκαν μια βραδιά γεμάτη άγριο $εξ και φυσικά ο νεαρός φοιτητής… τσίμπησε. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί την δραματική εξέλιξη που θα είχε η βραδιά, καθώς οι τρεις γυναίκες είχαν σκοπό να τον εξαντλήσουν μέχρι θανάτου. Αφού τον οδήγησαν στο σπίτι που είχαν νοικιάσει και μετά τα πρώτα ποτά και πειράγματα, πέρασαν στο… παρασύνθημα.

Άρχισαν να ερwτοτροπούν μαζί του και τον οδήγησαν στο κρεβάτι για τα… περαιτέρω. Ο νεαρός αρχικά ανταποκρινόταν θετικά, όμως όσο πέρναγε η ώρα άρχισε να κουράζεται όπως ήταν φυσικό. Οι… λυσσασμένες σαραντάρες όμως δεν είχαν ικανοποιήσει στο ελάχιστο τις ερwτικές ορέξεις τους και τότε του έδωσαν το πρώτο Βιάγκρα.

Ο νεαρός, παρασυρόμενος και από το αλκοόλ αλλά και από ντροπή το πήρε και ξεκίνησε και πάλι το 0ργιο. Οι επιδόσεις του βελτιώθηκαν, όμως αυτό δεν έφτανε στις τρεις γυναίκες, οι οποίες στη συνέχεια του έδωσαν ακόμη ένα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αφού έκαναν και οι τρεις $εξ μαζί του, ο 19χρονος φοιτητής άρχισε να νιώθει έντονη δυσφορία, καθώς ο συνδυασμός του αλκοόλ με τα δύο χάπια ήταν ιδιαίτερα δυνατός και επικίνδυνος για τον οργανισμό του. Πολύ γρήγορα έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε λιπόθυμος. Όταν μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο από τις ίδιες τις γυναίκες, οι οποίες είχαν πλέον πανικοβληθεί από το θέαμα, ήταν πολύ αργά.

Στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του και πλέον ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει το σκάνδαλο. Στη τοπική κοινωνία της Κύπρου πάντως, τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά, καθώς οι τρεις σαραντάρες που αμέσως «σκότωσαν» το παιδί θεωρούνται υπεράνω υποψίας και έχουν ιδιαίτερα καλό όνομα στη πόλη… Βέβαια, οι σοκαρισμένοι γονείς του άτυχου νέου είναι αποφασισμένοι να κινήσουν γη και ουρανό προκειμένου να βρουν το δίκιο τους και το θέμα αναμένεται να πάρει τις επόμενες ημέρες ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, με την Αστυνομία να έχει αναλάβει την υπόθεση η οποία σύντομα θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θάνατος του νεαρού οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, η οποία προήλθε από την υπερβολική δόση χαπιών Βιάγκρα, αναμεμειγμένα με αλκοόλ.

Από μόνο του άλλωστε το Βιάγκρα είναι επικίνδυνο και η χρήση του δεν είναι τόσο απλή υπόθεση, καθώς συμβάλλει στην έντονη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για αρκετούς θανάτους, ειδικά στο εξωτερικό και στις ΗΠΑ όπου είναι ευρέως διαδομένη η χρήση του.


Πηγή: Kamikaze

Θα σας άρεσε αυτή η κοπέλα; [photos]

0 σχόλια

Πρωτοείδαμε αυτό το παράξενο γυναικείο αξεσουάρ στην Κίνα ως... (μεταξύ άλλων) μέθοδο αποφυγής παρενοχλήσεων, ωστόσο μια Βρετανίδα blogger αποφάσισε να τεστάρει το περίεργο καλσόν στον δρόμο...




Πηγή: Kamikaze

Σοκ: Πέθανε από έμφραγμα στη μέση του δρόμου κορυφαίος Έλληνας μουσικός

0 σχόλια
Είναι απίστευτο. Στη μέση του δρόμου και ενώ μιλούσε με κολλητό του φίλο σε κεντρικό σημείο στην Πάτρα…
Πέθανε ξαφνικά χθες στα 46 μόλις χρόνια του ο μουσικός Αλέξανδρος Μαραγκός, αδελφός του γνωστού τραγουδιστή και δημιουργού του τραγουδιού «Πατρινό Καρναβάλι για πάντα», Τάσου Μαραγκού.
Η κηδεία του έγινε σήμερα στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Παντοκράτορος, και η ταφή του Κοιμητήριο της Παναγίας Αλεξιωτίσσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξανδρος Μαραγκός πέθανε από έμφραγμα, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ήταν διακεκριμένο μέλος της μουσικής κοινότητας της Πάτρας, με σημαντικές συνεργασίες σε κοσμικά κέντρα και μουσικές σκηνές της Πάτρας, ενώ εκτός από μπουζούκι, έπαιζε και βιολί. Ξεχώριζε, εκτός από την υψηλή μουσική του κατάρτιση και για τον ακέραιο χαρακτήρα του.


Πηγή: To Mati

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ για την αγαπημένη σας σειρά του MEGA...

0 σχόλια
Μπορεί τα δημοσιεύματα να ήθελαν τη σειρά...
 "Το σπίτι της Έμμας" να κόβεται πριν ολοκληρώσει τα γυρίσματα της όμως τελικά διαψεύδονται αφού η σειρά ναι μεν τελειώνει για φέτος αλλά για του χρόνου κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει!




Την ερχόμενη Τρίτη πρόκειται να ολοκληρωθεί η σειρά μετά από 21 επεισόδια ενώ όπως αναφέρει το tvzapping υπάρχουν ακόμη συζητήσεις για το αν η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν!

Έτσι στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε πως οι σεναριογράφοι αφήνουν ένα ανοιχτό ενδεχόμενο!

tromaktiko.gr

"Είμαι όμορφη, 25 ετών και ψάχνω πλούσιο γαμπρό"! Ποια είναι η ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ που της έδωσε ένας φραγκάτος τύπος;;;

0 σχόλια
Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύτηκε σε ένα forum για ραντεβού, από τη νεαρή γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία, η οποία έχει θέσει ως μοναδικό στόχο της ζωής της να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα. Και είναι τόσο αποφασισμένη να πετύχει τον σκοπό της, που δεν διστάζει να ζητήσει συμβουλές για το πώς θα καταφέρει να τον «τυλίξει». Ωστόσο, σίγουρα δεν περιμένει την απάντηση που λαμβάνει από έναν άνδρα που πληροί τα τυπικά προσόντα που ζητά, και που τυχαίνει να είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan.

Διαβάστε το ποστ της 25χρονης κοπέλας:

Θα είμαι ειλικρινής για το τι θέλω να σας πω. Είμαι 25 ετών. Είμαι πολύ όμορφη, έχω στυλ και καλό γούστο. Θα ήθελα να παντρευτώ έναν άντρα με ετήσιο μισθό 500.000 δολάρια και πάνω. Ίσως με χαρακτηρίσετε άπληστη, αλλά ένας ετήσιος μισθός 1 εκ δολαρίων, θεωρείται ως μεσαία τάξη στη Νέα Υόρκη.

Η απαίτησή μου δεν είναι υψηλή. Υπάρχει κάποιος σε αυτό το φόρουμ με ετήσιο εισόδημα 500.000 δολάρια; Και αν είστε όλοι παντρεμένοι, θέλω να σας ρωτήσω: Τι πρέπει να κάνω για να παντρευτώ έναν πλούσιο σαν εσάς;

Ανάμεσα στους άνδρες με τους οποίους έχω βγει ραντεβού στο παρελθόν, ο πιο πλούσιος έβγαζε 250.000 δολάρια το χρόνο και αυτό είναι το χαμηλότερο όριό μου. Αν κάποιος θέλει να ζήσει σε μια καλή περιοχή, το εισόδημα αυτό δεν είναι αρκετό.

Ετσι απευθύνω σε εσάς ορισμένες ταπεινές ερωτήσεις:

Πού συχνάζουν οι πλούσιοι εργένηδες; (Παρακαλείσθε να αναφέρετε τα ονόματα και τις διευθύνσεις των μπαρ, εστιατορίων, γυμναστηρίων).
Σε ποια ηλικιακή ομάδα θα πρέπει να στοχεύω;
Γιατί οι περισσότερες γυναίκες πλουσίων ανδρών είναι μέτριες εμφανισιακά; Γνώρισα μερικά κορίτσια που δεν έχουν την εμφάνιση και δεν έχουν ενδιαφέρον, ωστόσο παντρεύτηκαν πλούσιους άνδρες.
Πώς αποφασίζετε ποια μπορεί να γίνει γυναίκα σας, και ποια μπορεί να γίνει μόνο φίλη σας; (Ο στόχος μου τώρα είναι να παντρευτώ).
(υπογραφή) Όμορφη

Διαβάστε την απάντηση που της έστειλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της JP Morgan:

Αγαπητή κυρία Ομορφη,

Διάβασα την επιστολή σας με μεγάλο ενδιαφέρον. Υποθέτω ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια εκεί έξω που έχουν παρόμοιες απορίες με τη δική σας. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να αναλύσω την κατάστασή σας ως επαγγελματίας επενδυτής.

Το ετήσιο εισόδημά μου είναι πάνω από 500.000 δολάρια και ικανοποιεί τις ανάγκες σας, έτσι πιστεύω ότι δεν χάνω τον χρόνο μου εδώ.

Ως άνθρωπος των επιχειρήσεων, θα ήταν κακή απόφαση να σας παντρευτώ. Η εξήγηση είναι πολύ απλή, οπότε επιτρέψτε μου να την αναλύσω.

Βάλτε στην άκρη τις λεπτομέρειες, αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εδώ είναι μια ανταλλαγή «ομορφιάς» και «χρήματος»: Το πρόσωπο Α παρέχει την ομορφιά και το Β πληρώνει γι 'αυτήν, τόσο απλά.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα εδώ. Η ομορφιά σας θα εξασθενίσει κάποτε, ενώ τα χρήματα μου δεν θα εξαφανιστούν (τουλάχιστον όχι χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο). Λογικά το εισόδημά μου θα αυξάνεται από χρόνο σε χρόνο, αλλά εσείς δεν θα είστε πιο όμορφη καθώς τα χρόνια θα περνούν.

Ως εκ τούτου, από την άποψη των οικονομικών, εγώ είμαι ένα περιουσιακό στοιχείο που η αξία του θα αυξάνεται, ενώ η δική σας αξία θα φθίνει. Αν η ομορφιά είναι το μόνο περιουσιακό στοιχείο σας, η αξία σας θα είναι πολύ χειρότερη μετά από 10 χρόνια.

Με τους όρους που χρησιμοποιούμε στην Wall Street, σε κάθε διαπραγμάτευση υπάρχει και η εμπορική αξία. Αν η εμπορική αξία ενός περιουσιακού στοιχείου δεν είναι καλή ιδέα να το κρατήσει κάποιος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ίδιο ισχύει και με το γάμο που θέλετε να κάνετε.

Καθένας με εισόδημα πάνω από 500.000 δολάρια ετησίως δεν είναι ανόητος. Θα βγαίναμε μαζί σας αλλά δεν θα σας παντρευόμασταν. Θα σας συμβούλευα να εγκαταλείψετε την αναζήτηση στοιχείων και συμβουλών για να παντρευτείτε πλούσιο άνδρα. Και στην τελική, θα μπορούσατε να γίνετε εσείς η ίδια το άτομο που κερδίζει τα 500.000 δολάρια το χρόνο. Είναι πιο πιθανό από το να βρείτε έναν ηλίθιο πλούσιο.

Εύχομαι αυτό να σας βοηθήσει

Δ/νων Σύμβουλος της J. Ρ. Morgan  
 
  πηγη

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Να γιατί ο "Χλαπάτσας" δε ξανάπαιξε στη τηλεόραση...

0 σχόλια
Τους λόγους για τους οποίους…δεν κάνει τηλεόραση αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Φραγκίογλου.

«Κάποια πράγματα δεν έγιναν την στιγμή που έπρεπε να γίνουν, άλλα επειδή εγώ δεν τα ήθελα και άλλα επειδή δεν με ήθελαν εκείνα. Από εκεί κι έπειτα κάνω μια άλλη διαδρομή και έπαψε να με απασχολεί αυτό το κομμάτι», λέει στο περιοδικό Like και καταλήγει: «Ζω κυρίως από το θέατρο, έστω και με πολύ λίγα χρήματα. Έκανα πάντα μια μετρημένη και λιτή ζωή, δεν έκαναν ποτέ μεγάλη ζωή για να μην μπορώ να ζήσω χωρίς τα λεφτά της τηλεόρασης. Εξάλλου τότε δεν ήταν η χρυσή εποχή αλλά η αθώα», καταλήγει ο ηθοποιός. 

 Πηγή

Έπιασαν 43χρονη καθηγήτρια να κάνει στoματικό έpωτα σε μαθητή της

0 σχόλια


Μια 43χρονη καθηγήτρια από το Τέξας αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, μετά την καταγγελία ενός μαθητή ότι την είδε να κάνει στομaτικό έpωτα σε έναν άλλον 17χρονο μαθητή μέσα σε σχολική αίθουσα

Η 43χρονη Corrie Anne Long, που εργάζεται στο Hopper Middle School, συνελήφθη μετά την καταγγελία ενός άλλου μαθητή που είδε το παράνομο ζευγάρι μέσα σε σχολική αίθουσα.
Όπως ισχυρίστηκε ο αυτόπτης μάρτυρας, το ζευγάρι βρισκόταν μέσα σε αίθουσα του σχολείου και η 43χρονη έκανε στoματικό έpωτα στον ανήλικο.

Η Huffington Post αναφέρει ότι οι αρχές εκτιμούν ότι η σχέση του ζευγαριού είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Η Long απομακρύνθηκε από τη θέση της και η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια τον Απρίλιο.

Πηγη

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΤΡΟΜΟΣ σε παιδική χαρά! Ψυχανώμαλος έβαλε ξυραφάκια παντού και ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ οι γονείς αντίκρυσαν ένα μικρό παιδί μέσα στα ΑΙΜΑΤΑ!!!

0 σχόλια

Τον τρόμο και τον πανικό σκόρπισε ένας άγνωστος στο Ιλινόις των ΗΠΑ, όταν γέμισε μια παιδική χαρά με... ξυραφάκια!


Έντρομοι οι γονείς που είχαν πάει τα παιδιά τους να παίξουν είδαν ένα μικρό αγόρι μέσα στα αίματα και κατάλαβαν ότι υπάρχουν παντού κολλημένα αυτά τα αντικείμενα! Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ένα ελαφρύ τραύμα και αμέσως τέθηκε σε συναγερμό η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ενώ γίνονται έρευνες και σε άλλες παιδικές χαρές.

Πηγή

Τέλος στην αστυνομική ταυτότητα

0 σχόλια
Ξεχάστε την αστυνομική ταυτότητα – Πλέον μπαίνουμε στην ψηφιακή εποχή...

Προ των πυλών βρίσκεται η «βιομετρική κάρτα», η οποία εκτιμάται ότι θα είναι το διαβατήριο του μέλλοντος.

Και αυτό διότι δεν θα καταγράφει μόνο τα συνηθισμένα στοιχεία, που βλέπουμε σε μια απλή ταυτότητα, αλλά θα περιέχει και χαρακτηριστικά μοναδικά, τα οποία είναι δύσκολο να αλλοιωθούν.

Η Αρχή για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων άναψε το πράσινο φως για να εφαρμοστούν πειραματικά δυο πιλοτικά προγράμματα, με τη συμμετοχή υπαλλήλων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την αποκαλούμενη «βιομετρική υπογραφή», η οποία στηρίζεται στο συνδυασμό βιομετρικών δεδομένων που εξάγονται μέσω πολλαπλών φυσικών χαρακτηριστικών του ατόμου. Δηλαδή, μορφασμοί, γκριμάτσες προσώπου, ο τρόπος βαδίσματος, καθώς και φυσικά ή άλλα χαρακτηριστικά, που σχετίζονται με την εξωτερική του εμφάνιση (π.χ. ύψος, βάρος, χρώμα ματιών, χρώμα μαλλιών, μουστάκι, γυαλιά, κλπ).

Οι «βιομετρικές υπογραφές» θα αποθηκεύονται, αφού πρώτα κρυπτογραφηθούν, σε έξυπνες κάρτες, καθώς και σε βάση δεδομένων, μαζί με τα κωδικοποιημένα στοιχεία ταυτοποίησης των συμμετεχόντων.

Πηγή: agioritikovima.gr
 

Πείτε ΑΝΤΙΟ στο Facebook που ξέρατε! Δείτε τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται!

0 σχόλια

Μπορεί να πέρασε...ένας χρόνος αλλά μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσουμε να... βλέπουμε, επιτέλους, το ανανεωμένο News Feed στο Facebook Αν και με λίγο διαφορετικό σχεδιασμό από αυτό που είχε παρουσιάσει αρχικά ο Mark Zuckerberg και η ομάδα του.


Μερικοί από εσάς είχατε ήδη πάρει μια γεύση από εκείνο το concept καθώς η Facebook δοκίμαζε τον σχεδιασμό σε έναν πολύ μικρό αριθμό χρηστών τους τελευταίους μήνες. Από ότι φαίνεται το feedback ήταν κυρίως αρνητικό και έτσι μερικές από τις αλλαγές ακυρώθηκαν και σχεδιάστηκαν ξανά από την αρχή.


Τώρα, θα παρατηρήσετε ότι το περιβάλλον μοιάζει αρκετά με αυτό της mobile έκδοσης: Νέα εικονίδια και σχήματα, μεγαλύτερες εικόνες και νέες γραμματοσειρές δημιουργούν μια πιο καθαρή και εύχρηστη εικόνα που θα ικανοποιήσει αναμφίβολα την πλειοψηφία των χρηστών.


Σταθερό παραμένει, επίσης, το Graph Search, η έξυπνη μηχανή αναζήτησης που βλέπετε στην κορυφή της σελίδας στο Facebook.com εάν έχετε την αγγλική γλώσσα (θα γίνει στάνταρ σε όλους πολύ σύντομα).


Πότε, λοιπόν, θα δούμε το νέο News Feed; Από σήμερα ο νέος σχεδιασμός διατίθεται σε ορισμένους χρήστες και σταδιακά μέσα στις επόμενες βδομάδες θα διατεθεί σε παγκόσμια κλίμακα. Ας ελπίσουμε, βέβαια, να μην υπάρξουν εκπλήξεις αυτή τη φορά.

Σοκ και θρήνος- " Έφυγε" ξαφνικά γνωστός έλληνας δημοσιογράφος...[φωτο]

0 σχόλια

Έφυγε σήμερα το πρωί... από τη ζωή στα τριανταοκτώ του μόλις χρόνια ο γνωστός δημοσιογράφος... Νίκος Βαβατσικλής. Απρόοπτα και βίαια για τη νεανικότητά του, την αγωνιστικότητά του, τις πορείες που είχε ξεκινήσει στη ζωή. Την οικογένειά του, τη σύζυγό του Νικολίτσα και τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, το μοναχογιό του Τασούλη.


Την πατρική του οικογένεια, τον π.δήμαρχο Κομοτηνής Τάσο Βαβατσικλή και τη μητέρα του Μαρία, τον αδελφό του Χάρη. Εφυγε ο δημοσιογράφος Νίκος Βαβατσικλής, ο εισηγητής μιας δημοσιογραφίας, μέσω του blog "piazza del popolo" και της ενημερωτικής εφημερίδας in post που ακολούθησε, μιας δημοσιογραφίας που ήθελε να τα λέει όλα και να είναι αποκαλυπτική. Και ήταν.


Που εστίαζε ουσιαστικά στα υποσημαινόμενα αυτά, που εξυπηρετούν και εξυπηρετούνται από συμφέροντα και συνήθως είναι-πάντοτε είναι-κατά του λαού. Ο Νίκος για τον λόγο αυτό ξεσήκωνε εναντίον του θύελλες και τη μήνι των «εκλεκτών» της εξουσίας, αλλά και των εκπροσώπων κάθε είδους φασισμού.


Ταλαιπωρήθηκε έτσι πολύ από δίκες, δικαστήρια, συκοφαντίες, χωρίς ποτέ να οπισθοχωρεί από εκφοβισμούς και εκβιασμούς. Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν συνεργάτης και καθοδηγητής δυο νεαρών στελεχών του ράδιο παρατηρητής, 94 fm, του Θωμά Σταμούλη και της Νατάσσας Βαφειάδου.


Με αγάπη και αφοσίωση σπάνια, τους οδήγησε, με αφοπλιστική γενναιοδωρία, στον χάρτη της τοπικής και περιφερειακής πολιτικής δημοσιογραφίας. Η οικογένεια του Παρατηρητή πενθεί λοιπόν σήμερα, για τον Νίκο της, τον συνεργάτη της, τον νέο άνθρωπο...


Στην οικογένειά του τα θερμά μας συλλυπητήρια... Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην 5 το απόγευμα στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας... Γεια σου Νίκο... Καλό σου ταξίδι παληκάρι μας...




Αποκάλυψη:Aπίστευτο!Δείτε πώς θα ήταν σήμερα ο Νίκος Σεργιανόπουλος...

0 σχόλια

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ...
Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ...
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...ΚΡΙΜΑ...
ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ...





Πηγη

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Απίθανο: Άνδρας κόβει τον εαυτό του στη μέση [video]

0 σχόλια
Ο μάγος Andy Gross βγήκε στους δρόμους και κατατρόμαξε όποιον άγνωστο βρέθηκε μπροστά του, χρησιμοποιώντας... την διάσημη οφθαλμαπάτη που ο ίδιος ονομάζει «Split Man».


Δείτε το βίντεο:



Πηγή

Η κοπέλα έχει σώμα πραγματικό.. ΟΠΛΟ!

0 σχόλια

Η fitness model απ΄την Βενεζουέλα Michelle Lewin εντυπωσιάζει με το thong bikίni και το κορμί της στην παραλία του Miami





 Πηγή

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ "Θέλω να γυρίσω τσοντ@ με τον Σταρόβα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

0 σχόλια

Απίστευτη δήλωση-πρόταση από γνωστή Ελληνίδα πoρνοστάρ σε τηλεοπτική εκπομπή! Πώς αντέδρασε και τι απάντησε ο πάντα ετοιμόλογος Δημήτρης Σταρόβας; Πολύ γέλιο...

Η γνωστή Ελληνίδα πoρνοστάρ και τραγουδίστρια (λέμε τώρα), Μαρία Αλεξάνδρου Λιαγουροπούλου, εξέφρασε την επιθυμία στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" να πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακή ταινία μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα!

Πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής στην πρόταση της "καuτής" Μαρίας;
Η απάντηση στο παρακάτω απολαυστικό βιντεάκι...


Ούτε ίχνος κυτταρίτιδας! Ποια STAR τόλμησε και φόρεσε αυτό το ΚΑYΤΟ σορτς; (PHOTOS)

0 σχόλια
Αψεγάδιαστο σώμα, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας…

Ο λόγος για την Rita Ora η οποία τόλμησε και φόρεσε αυτό το καυτό τζιν σορτσάκι, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα οπίσθιά της και… μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!




Πηγή