Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ξέφυγαν τα πρωϊνάδικα στην TV: Κουκλάρα καλεσμένη έκανε στpιπτίζ μοιράζοντας… εγκεφαλικά στον παρουσιαστή! [video]

0 σχόλια
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα πιστεύουν οι παρουσιαστές των πρωϊνάδικων που κάνουν τα πάντα για τα νούμερα της τηλεθέασης. Δεν διστάζουν να... βάζουν τις καλεσμένες τους να κάνουν στpιπτίζ προκαλώντας ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό.

Όταν η καλεσμένη που γδύνεται είναι κουκλάρα όπως αυτή που τα πέταξε στη ρουμανική τηλεόραση τότε ο παρουσιαστής κινδυνεύει με εγκεφαλικό…

Δείτε το βίντεο

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚ! Η Κατερίνα Στικούδη έχει κάνει κανονικό ΣEΞ tape! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια
Έμειναν με το στόμα ανοικτό, αφού δεν
μπορούσαν να πιστέψουν ότι η Κατερίνα
Στικούδη θα είχε κάνει sεxtape κανονικό και όχι...μούφα! Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να το ομολογήσει στον Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή του "ΟΚ" στο MAD, απόσπασμα της οποίας, έπαιξε το πρωί στο "Πρωινό"!
Δείτε το βίντεο!


 

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Οι 3 κατηγορίες τροφών που απαγορεύεται να φάτε πριν το σeξ!

0 σχόλια
Οι …αντιαφρoδισιακές τροφές έχουν φέρει σε αμηχανία πολλούς και πολλές. Υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα κατά τη διάρκεια των εpωτικών περιπτύξεων και της εpωτικής επαφής.

Ιδού οι 3 απαγορευμένες κατηγορίες τροφών για τα εpωτικά ραντεβού:


Όσπρια

Τα όσπρια, όπως τα φασόλια και τα ρεβύθια, δημιουργούν φούσκωμα και δυσφορία. Μπορεί η κοιλιά σας να «πετάει» και να γουργουρίζει, ενώ είναι πιθανό να έχετε και αέρια.

Μπρόκολο ή κουνουπίδι

Τόσο το μπρόκολο όσο και το κουνουπίδι, μπορεί να σας δημιουργήσουν τα ίδια προβλήματα με τα όσπρια, οπότε καλό είναι να τα αποφύγετε.

Μοσχαρίσιο κρέας

Μπορεί να σας δώσει δύναμη και ενέργεια, αλλά ο οργανισμός κάνει πολλή ώρα για να χωνέψει το κόκκινο κρέας, οπότε μπορεί να έχετε δυσφορία κατά τη διάρκεια της προσπάθειας.
onmed.gr

Ξόδεψε μια περιουσία για να φτιάξει το σπίτι των «Φλινστόουνς», αλλά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό [photos]

0 σχόλια
Αν σας άρεσε το κλασικό καρτούν, The Flintstones, τότε αυτό το σπίτι θα το λατρέψετε. Πρόκειται για μια βίλα, φτιαγμένη αποκλειστικά από πέτρα που στοίχισε στον ιδιοκτήτη της... 3.250.000 δολάρια, αλλά όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά θεαματικό.

Η βίλα βρίσκεται στην παραλία του Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια, και διαθέτει την δική της ιδιωτική παραλία, ενώ ακόμα και τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα με επιρροές από το καρτούν. Μπορεί έξω από τη βίλα να μη βρίσκονται μίνι δεινόσαυροι και μαμούθ, ωστόσο το ιδιαίτερο αυτό σπίτι αποτελεί το όνειρο κάθε παιδιού μικρού και μεγάλου.

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν ο τηλεοπτικός οικοδεσπότης, Dick Clark, ενώ πλέον πωλείται για 3.25 εκατομμύρια δολάρια. Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που ακολουθούν:











Πηγή: iefimerida.gr
 

Aπίστευτη αλλαγή: Δείτε τον Σάκη Ρουβά με μούσι… άσπρισε και του πάει!

0 σχόλια


Νέο λουκ για τον Σάκη Ρουβά ο οποίος χθες το βράδυ διασκέδασε στο πριβέ κλαμπ Salon De Bricolage στο Κολωνάκι…

Αφορμή στάθηκε το πριβέ dinner που έδωσε η Ρούλα Κορομηλά για τα γενέθλιά της και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο αγαπημένος τραγουδιστής και ηθοποιός ο οποίος εμφανίστηκε με μούσι.

Αξύριστος, cool αλλά πάντα γοητευτικός και όμορφος, ο Σάκης βρέθηκε ανάμεσα σε φίλους όπως είναι ο Χρύσανθος Πανάς, και έδειξε να το διασκεδάζει!

Δείτε φωτογραφία με το νέο του λουκ.


Πηγη: gossip-tv

Έσπασε τα κοντέρ το «The Voice» σε τηλεθέαση!

0 σχόλια


Όσο προχωρούν οι εβδομάδες τόσο περισσότερο ενδιαφέρον των τηλεθεατών συγκεντρώνει το The Voice και τα blind audition κατά τα οποία οι coaches επιλέγουν τους τραγουδιστές που θα έχουν στην ομάδα τους αφήνουν ελάχιστους τηλεθεατές αδιάφορους.




Πάντως, στο επεισόδιο της Παρασκευής τα κοντέρ τηλεθέασης… τερμάτισαν αφού το αγαπημένο talent show σημείωσε μέχρι 57,1% τηλεθέαση στο νεανικό κοινό 15-44.

Πηγή: gossip-tv

Πασίγνωστο μοντέλο ανεβάζει αποκαλυπτικές και προκλητικές φωτογραφίες του… δυνατού της σημείου! Απολαύστε την

0 σχόλια


Δεν μιλάμε για κάποια φωτογράφηση, ούτε για Backstage.. προσωπικές φωτογραφίες είναι αυτές! Δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει τα οπiσθiά της στο διαδίκτυο και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία!

Ειδικά μετά την φωτογράφηση με τον Terry Richardson η Emily Ratajkowsky δεν σταματά να εστιάζει στα οπiσθiά της όπως άλλωστε και εκείνος όταν την φωτογράφησε. Ποιος ξέρει τι της είπε και δεν χάνει ευκαιρία να ποζάρει με αυτά στην πρώτη καθεδρία!


Μας έβγαλε τα μάτια, πάλι, σήμερα η Σάσα! (vid)

0 σχόλια


Μπείτε στο θέμα για να δείτε το μπούστο της παρουσιάστριας και, πιστέψτε μας, δεν θα χάσετε!


Η Πιερίδη στην πίστα με τα απολύτως απαραίτητα!

0 σχόλια

Πανικό προκαλεί η τραγουδίστρια πάνω στην πίστα με την καυτή εμφάνισή της!
Η Μαριάντα Πιερίδη ξέρει να προκαλεί και να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια φοράει από πάνω ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ και από κάτω σχεδόν τίποτα!
Απολαύστε την…



Πως έρχεται η όρεξη για γυμναστική.

0 σχόλια


Ενα βίντεο με ασκήσεις που μπορούν να μας σηκώσουν από τον καναπέ.



Ότι πιο «καυτό» διαθέτει το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ!

0 σχόλια


Μπράβο στους Αμερικανούς που δίνουν ευκαιρίες σε γυναίκες να αναλαμβάνουν δύσκολα πόστα στο πολεμικό ναυτικό.

Η κοπέλα είναι χειριστής ελικοπτέρου ΗΜ-14 και μέλος του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ τα τελευταία τρία χρόνια. Όπως λέει η ίδια, λατρεύει τη δουλειά της αλλά και τις φωτογραφίσεις θα λέγαμε εμείς.

Αν μη τι άλλο, η πιλότος που έχει να επιδείξει η Αμερική.













Γνωρίστε την πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο!

0 σχόλια

Η Clarke έγινε γνωστή από τη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones», στην οποία υποδύεται την όμορφη Daenerys Targaryen…

Την 26χρονη ηθοποιό Emilia Clarke ψήφισε γνωστή ιστοσελίδα αντρικών θεμάτων ως την πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο για το 2014, παίρνοντας τη θέση της Jennifer Lawrence, η οποία ήταν η εκλεκτή των fans της ιστοσελίδας τη χρονιά που μας πέρασε. Η Clarke γεννήθηκε στο Λονδίνο και σπούδασε στο Drama Centre London από όπου αποφοίτησε το 2009.





Αυτή είναι η «κaυτή» φωτογράφιση που έκανε το Hollywood να παραμιλά!

0 σχόλια

Δεκαεννιά διάσημοι σταρ από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής σκήνης πόζαραν στον φωτογραφικό φακό χωρίς ούτε καν τα απαραιτητα…

Όλοι τους πόζαραν aισθησιακά! Αλλοι στο κρεβάτι κι άλλοι ξαπλωμένοι σε λευκά σεντόνια φορώντας τα απαραίτητα, για τις ανάγκες ενός aισθησιακού project με τον τίτλο «Pιllow Tweets» για τις ανάγκες του «W» Magazine! Miranda Kerr, Miley Cyrus, Riccardo Tisci και Jonathan Rhys Meyers είναι μόνο μερικοί από τους σταρ!






Ολόκληρο το Hollywood έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό με την φωτογραφία των τριών αδερφών Kardashian!

0 σχόλια

Μπορεί οι αδελφές Kardashian να φημίζονται για τις «πλούσιες» κaμπύλες τους, όμως στη τελευταία τους φωτογράφιση για το εξώφυλλο γνωστού αμερικανικού περιοδικού βγήκαν τελείως.

Το star system του Hollywood, αλλά και η ιδια τους η μητέρα τα έχασαν με το αποτέλεσμα της φωτογράφισης: «Πολύ photoshop! Είναι όμορφες όπως ακριβώς είναι, δεν χρειάζεται να δείχνουν έτσι. Τι έπαθαν τα χέρια της Κλόε; Τι γίνεται με το σώμα της Κιμ;», είπε χαρακτηριστικά η Kris Jenner.


Οι πιο hοt αθλήτριες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Sochi!

0 σχόλια




Τι κι αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες γίνονται σε περιβάλλον με χιόνι και πάγο; Αυτές οι αθλήτριες ανεβάζουν τη θερμοκρασία! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Σότσι, έχουν την τύχη να φιλοξενούν εκτός από σπουδαία ονόματα του αθλητισμού και ορισμένες από τις πιο όμορφες και αθλήτριες χειμερινών αγωνισμάτων!

Η Μεγάλη Βρετανία εκπροσωπείται επάξια από την ιδιαίτερα όμορφη Jenny Jones, ενώ η Νορβηγία διαθέτει στις τάξεις της τη snoboarder Slje Norendal, η οποία κολάζει με την εμφάνισή της! Στη συνέχεια οι ΗΠΑ διαθέτουν στις αθλήτριες την χυμώδη Allison Baver και την ελκυστική Lolo Jones. Εκτός αυτών όμως, η «μαμά» Ρωσία έχει ρίξει τα καλύτερα χαρτιά της από άποψη εμφάνισης! Δείτε τις πιο καuτές αθλήτριες των φετινών Ολυμπιακών… Ποια είναι η αγαπημένη σας;














Οι καuτές πόζες της Γεωργία Σαλπά που σε κάνουν να ιδρώνεις!

0 σχόλια

Μικροσκοπικά αποκαλυπτικά εσώρουχα και φονικές ζαρτιέρες σε συνδυασμό με αiσθησιακές πόζες.Όλα αυτά συνθέτουν την εκρηκτική φωτογράφηση της Ελληνοϊρλανδέζας καλλονής για το περιοδικό Loaded και συγκεκριμένα για την έκδοση του Μαρτίου.

Ρίχτε μια ματιά στην αισθησιακή της φωτογράφηση και… πιείτε και λίγο νεράκι.. λίγο η ζέστη λίγο ο αισθησιασμός.. μην πάθετε και τίποτα!